מצרכים :
אורז מלא – 1/4 כוס
אורז אדום – 1/4 כוס
אורז שחור – 1/4 כוס
אורז בסמטי – 1/4 כוס
400 גרם כבד עוף
400 גרם לבבות עוף
בצל יבש – 2
מלח
פלפל
שום כתוש – 3 שיניים
אורז מלא – 1/4 כוס
אורז אדום – 1/4 כוס
אורז שחור – 1/4 כוס
אורז בסמטי – 1/4 כוס
400 גרם כבד עוף
400 גרם לבבות עוף
בצל יבש – 2
מלח
פלפל
שום כתוש – 3 שיניים
אופן הכנה :
1. משרים את כל סוגי האורז יחד למשך לילה.
2. מבשלים את האורז עם שתי כוסות מים, חצי כפית מלח וכף שמן זית.
3. חותכים את הבצל לרצועות. מתגנים עד השחמה. מוסיפים את הכבד והלבבות. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך רבע שעה.
4. מוסיפים את האורז המבושל, מלח, פלפל ושום כתוש. מבשלים הכל יחד במשך 10 דקות על אש נמוכה.
• ניתן להוסיף בחמש דקות אחרונות של הבישול רבע כוס חלב קוקוס ולערבב.