משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
תבשיל בשר עם אורז – אליעד זלמנוביץ
ראשי » בשרי » תבשיל בשר עם אורז – אליעד זלמנוביץ

תבשיל בשר עם אורז – אליעד זלמנוביץ

סגור לתגובות על תבשיל בשר עם אורז – אליעד זלמנוביץ
מצרכים :
אורז מלא – 1/4 כוס
אורז אדום – 1/4 כוס
אורז שחור – 1/4 כוס
אורז בסמטי – 1/4 כוס
400 גרם כבד עוף
400 גרם לבבות עוף
בצל יבש – 2
מלח
פלפל
שום כתוש – 3 שיניים

אופן הכנה :
1. משרים את כל סוגי האורז יחד למשך לילה.
2. מבשלים את האורז עם שתי כוסות מים, חצי כפית מלח וכף שמן זית.
3. חותכים את הבצל לרצועות. מתגנים עד השחמה. מוסיפים את הכבד והלבבות. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך רבע שעה.
4. מוסיפים את האורז המבושל, מלח, פלפל ושום כתוש. מבשלים הכל יחד במשך 10 דקות על אש נמוכה.
• ניתן להוסיף בחמש דקות אחרונות של הבישול רבע כוס חלב קוקוס ולערבב.

« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד