להפריד 7 ביצים.
החלבונים להקציף לקצף ממש יציב.
להנמיך מיקסר למינימום להוסיף את החלמונים
ואחד אינסטנט פודינג וניל לתערובת אחידה.
על תבנית גדולה עם נייר פרגמנט מרוסס בשמן לשטח התערובת לריבוע גדול בעובי 1 סנטימטר.
לאפות עד להתייצבות וצבע זהוב אבל לא לייבש.
מיד כשיוצא מהתנור לפרוס עליה מגבת מטבח נקייה ולגלגל לרולדה.
לצנן.
להקציף 1 שמנת מתוקה
עם 1 כוס חלב קטנה
ועוד אינסטנט פודינג וניל.
לקלוף נייר הפרגמנט ולמרוח בפנים הקרם.
לגלגל לרולדה.
להמיס שוקולד מריר 100 גרם עם קצת חלב ולשים למעלה.
בתאבון!