משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
רולדה וניל – הילה ברקן
ראשי » קינוחים » רולדה וניל – הילה ברקן

רולדה וניל – הילה ברקן

סגור לתגובות על רולדה וניל – הילה ברקן
להפריד 7 ביצים.
החלבונים להקציף לקצף ממש יציב.
להנמיך מיקסר למינימום להוסיף את החלמונים
 ואחד אינסטנט פודינג וניל לתערובת אחידה.
על תבנית גדולה עם נייר פרגמנט מרוסס בשמן לשטח התערובת לריבוע גדול בעובי 1 סנטימטר.
לאפות עד להתייצבות וצבע זהוב אבל לא לייבש.
מיד כשיוצא מהתנור לפרוס עליה מגבת מטבח נקייה ולגלגל לרולדה.
לצנן.
להקציף 1 שמנת מתוקה
 עם 1 כוס חלב קטנה
ועוד אינסטנט פודינג וניל.
לקלוף נייר הפרגמנט ולמרוח בפנים הקרם.
לגלגל לרולדה.
להמיס שוקולד מריר 100 גרם עם קצת חלב ולשים למעלה.
בתאבון!
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד