רכיבים:
קישוא 3
בצל יבש 1
כרישה 2
שורש פטרוזיליה 1
קמח כוסמת או קמח מלא 1.5 כוסות
ביצים 2
שום כתוש 3 שינים
גבינת עזים למריחה 400 גרם
מלח
פלפל (קצת)
קישוא 3
בצל יבש 1
כרישה 2
שורש פטרוזיליה 1
קמח כוסמת או קמח מלא 1.5 כוסות
ביצים 2
שום כתוש 3 שינים
גבינת עזים למריחה 400 גרם
מלח
פלפל (קצת)
אופן הכנה: להכניס את הקישואים, בצל יבש, כרישה ושורש פטרוזיליה לפוד-פרוססור או לגרד על פומפייה, לערבב עם הקמח ולהוסיף לבלילה את הביצים הגבינה והתבלינים.
לערבב טוב טוב טוב….
לשמן תבנית עם כפית שמן זית…..
לתנור טמפרטורה 180 מעלות למשך 30 דקות.
לבדוק עם קיסם שהפשטידה יבשה בפנים.
בתאבון