משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
פשטידת ירקות וגבינה – אליעד זלמנוביץ
ראשי » צמחוני » פשטידת ירקות וגבינה – אליעד זלמנוביץ

פשטידת ירקות וגבינה – אליעד זלמנוביץ

סגור לתגובות על פשטידת ירקות וגבינה – אליעד זלמנוביץ
רכיבים:
קישוא 3
בצל יבש 1
כרישה 2
שורש פטרוזיליה 1
קמח כוסמת או קמח מלא 1.5 כוסות
ביצים 2
שום כתוש 3 שינים
גבינת עזים למריחה 400 גרם
מלח
פלפל (קצת)

אופן הכנה: להכניס את הקישואים, בצל יבש, כרישה ושורש פטרוזיליה לפוד-פרוססור או לגרד על פומפייה, לערבב עם הקמח ולהוסיף לבלילה את הביצים הגבינה והתבלינים.
לערבב טוב טוב טוב….
לשמן תבנית עם כפית שמן זית…..
לתנור טמפרטורה 180 מעלות למשך 30 דקות.
לבדוק עם קיסם שהפשטידה יבשה בפנים.

בתאבון

« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד