משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
עלי סיגר ממולאים בתנור-דיאטטי – כרמית גל
ראשי » צמחוני » עלי סיגר ממולאים בתנור-דיאטטי – כרמית גל

עלי סיגר ממולאים בתנור-דיאטטי – כרמית גל

סגור לתגובות על עלי סיגר ממולאים בתנור-דיאטטי – כרמית גל
מצרכים:
חבילת עלי סיגר (נמצא במקפיא בסופרים)
כרוב קצוץ
בצל
גזר מגורד

 

הכנה:

 

מפשירים מספר עלי סיגר (תלוי בכמות של תערובת המילוי)

 

במחבת מאדים את הגזר כרוב ובצל עם מעט שמן.

 

מטבלים: מלח, פלפל, 2 כפות רוטב סויה

 

לוקחים תבנית אפיה , פורסים את עלי הסיגר שמים 2 כפות מהתערובת מגלגלים ומורחים במעט שמן זית

 

מכנסים לתנור בחום של 170 מעלות עד שהעלים מעט שחומים.
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד