עוגה אחת עגולה
מחממים במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר עם 50 גרם חמאה. מניחים בצד לצינון.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר טורפים 4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל ו 2 כוסות סוכר במשך דקה עד שהתערובת תפוחה. מוסיפים 1 כוס שמן ו 1 פחית חלב קוקוס וטורפים היטב.
מוסיפים 3 כוסות קמח תופח מנופה ו 2 כוסות קוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
במיקסר טורפים 4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל ו 2 כוסות סוכר במשך דקה עד שהתערובת תפוחה. מוסיפים 1 כוס שמן ו 1 פחית חלב קוקוס וטורפים היטב.
מוסיפים 3 כוסות קמח תופח מנופה ו 2 כוסות קוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה נפרדת 1/3 מתערובת העוגה ומערבבים עם תערובת השוקולד הפושרת.
מרכיבים את העוגה בעזרת שתי מצקות: משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה) כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
הבנת? אם לא תשאלי אותי זה הכי פשוט בעולם.
אופים כשעה, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.