משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
עוגת שוקולד וקוקוס (ספרילה) – הילה ברקן
ראשי » קינוחים » עוגת שוקולד וקוקוס (ספרילה) – הילה ברקן

עוגת שוקולד וקוקוס (ספרילה) – הילה ברקן

סגור לתגובות על עוגת שוקולד וקוקוס (ספרילה) – הילה ברקן

עוגה אחת עגולה
מחממים במיקרוגל  200 גרם שוקולד מריר עם  50 גרם חמאה. מניחים בצד לצינון.

מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר טורפים   4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל ו 2 כוסות סוכר במשך דקה עד שהתערובת תפוחה. מוסיפים 1 כוס שמן ו 1 פחית חלב קוקוס וטורפים היטב.
מוסיפים 3 כוסות קמח תופח מנופה ו 2 כוסות קוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה נפרדת 1/3 מתערובת העוגה ומערבבים עם תערובת השוקולד הפושרת.

 

מרכיבים את העוגה בעזרת שתי מצקות: משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה) כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
הבנת? אם לא תשאלי אותי זה הכי פשוט בעולם.
אופים כשעה, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

 

« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד