משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
עוגת מייפל ואגוזים – הילה ברקן
ראשי » קינוחים » עוגת מייפל ואגוזים – הילה ברקן

עוגת מייפל ואגוזים – הילה ברקן

סגור לתגובות על עוגת מייפל ואגוזים – הילה ברקן
3 תבניות אינגליש קייק/תבנית אחת עגולה
·         מקציפים במיקסר לקציפה תפוחה:
·         6 ביצים שלמות
·         2 כוסות סוכר
·         4 סוכר וניל
·         מערבבים פנימה רק עד שהעיסה אחידה- לא לערבב יתר על המידה:
·         2 גביעים שמנת חמוצה
·         1 כוס שמן
·         3 כוסות קמח רגיל (לנפות)
·         1 שקית אבקת אפייה
·         על כל עוגה מפזרים למעלה אגוזים קצוצים (מה שבא) סה"כ כוס אגוזים לשלושת האינגליש
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בחום בינוני כ-40 דקות
מוציאים מהתנור ומיד מוזגים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות- על כל עוגה 3/4 כוס
*אם מקפיאים אז אחרי האפייה לא לשים מייפל, להקפיא, להפשיר בחימום בתנור ולשים מייפל לפני ההגשה
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד