רכיבים:
ביצים 3
ממתיק 1/2 כוס
סילאן 1/2 כוס
יוגורט עזים 300 גרם
טחינה גולמית 1/2 כוס
שמן קנולה 1/2 כוס
קמח כוסמת 1.5 כוסות
אבקת אפיה 1 שקית
לציפוי: כוס אגוזי לוז קצוצים גס 1/4 כוס
שומשום 3 כפות
סוכר חום (דמררה) 3 כפות
הכנה: במיקסר מערבלים את הביצים הממתיק והסילאן כ – 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את היוגורט, טחינה והשמן ומערבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
מערבבים את חומרי הציפוי בקערית
משמנים היטב את התבנית ומפזרים את חומרי הציפוי על בסיס והדפנות. יוצקים את התערובת ואופים 50 דקות ב 170 מעלות. עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.
לאחר צינון – מוציאים מהתבנית והופכים ומגישים.