משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
עוגת טחינה ואגוזי לוז – אליעד זלמנוביץ
ראשי » קינוחים » עוגת טחינה ואגוזי לוז – אליעד זלמנוביץ

עוגת טחינה ואגוזי לוז – אליעד זלמנוביץ

סגור לתגובות על עוגת טחינה ואגוזי לוז – אליעד זלמנוביץ

רכיבים:
ביצים 3
ממתיק 1/2 כוס
סילאן 1/2 כוס
יוגורט עזים 300 גרם
טחינה גולמית 1/2 כוס
שמן קנולה 1/2 כוס
קמח כוסמת 1.5 כוסות
אבקת אפיה 1 שקית

לציפוי: כוס אגוזי לוז קצוצים גס 1/4 כוס
שומשום 3 כפות
סוכר חום (דמררה) 3 כפות

הכנה: במיקסר מערבלים את הביצים הממתיק והסילאן כ – 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את היוגורט, טחינה והשמן ומערבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
מערבבים את חומרי הציפוי בקערית
משמנים היטב את התבנית ומפזרים את חומרי הציפוי על בסיס והדפנות. יוצקים את התערובת ואופים 50 דקות ב 170 מעלות. עד שקיסם יוצא לח עם פירורים.

לאחר צינון – מוציאים מהתבנית והופכים ומגישים.

« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד