החומרים
5 ביצים
1 ק"ג גבינה 9%
1 שמנת חמוצה
1.5 כוסות סוכר
1.1/4 כוס קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
לקרם
1 שמנת מתוקה
1 שקית פודינג וניל
ההכנה
להקציף היטב את 5 החלבונים עם חצי כוס סוכר
להוסיף את הסוכר וניל
את החלמונים
את השמנת
את הגבינה
את הסוכר הנוסף
לערבב הכל
ולהוסיף בסוף את הקמח .
לשמן תבנית ולפזר מעט קמח ( על כל התבנית )
הכי חשוב להניח את התבנית בתוך תבנית עם מים
להכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות
לאחר שהעוגה מקבלת צבע חום ( בערך חצי שעה ) להוריד את החום ל-150
ואחרי רבע שעה ל-100 מעלות עד למצב של כ-60 מעלות
ולבדוק עם קיסם
( כל התהליך בערך שעה וקצת )
לאחר כיבוי התנור להשאיר את העוגה בתנור עם הדלת פתוחה
קצפת
שמנת מתוקה + רבע כוס חלב
פודינג וניל
להקציף