משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
עוגת גבינה של אילנה צפריר
ראשי » קינוחים » עוגת גבינה של אילנה צפריר

עוגת גבינה של אילנה צפריר

סגור לתגובות על עוגת גבינה של אילנה צפריר
החומרים 

 

5 ביצים
1 ק"ג גבינה 9%
1 שמנת חמוצה
1.5 כוסות סוכר
1.1/4 כוס קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
לקרם

 

1 שמנת מתוקה
1 שקית פודינג וניל

 

ההכנה 

 

להקציף היטב את 5 החלבונים עם חצי כוס סוכר
להוסיף את הסוכר וניל
את החלמונים
את השמנת
את הגבינה
את הסוכר הנוסף
לערבב הכל
ולהוסיף בסוף את הקמח .
לשמן תבנית ולפזר מעט קמח ( על כל התבנית )
הכי חשוב להניח את התבנית בתוך תבנית עם מים
להכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות
לאחר שהעוגה מקבלת צבע חום ( בערך חצי שעה ) להוריד את החום ל-150
ואחרי רבע שעה  ל-100 מעלות עד למצב של כ-60 מעלות
ולבדוק עם קיסם
( כל התהליך בערך שעה וקצת )
לאחר כיבוי התנור להשאיר את העוגה בתנור עם הדלת פתוחה

 

קצפת
שמנת מתוקה  + רבע כוס חלב
פודינג וניל
להקציף
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד