משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
מרקים
ראשי » מרקים

מרקים

מרק בטטה – כרמית גל

לחתוך 3-4 בטטות בגודל בינוני לחתוך דלעת לחתיכות להוסיף צרור כוסברה להוסיף מים עד גובה הירקות ולהרתיח לטבל: מלח, פלפל,

מרק ירוק – אילנה

2 בצלים קצוצים לטגן 3 קישואים חתוכים לטגן חופן פיטרוזיליה, כוסברה וסלרי חצי כפית שום כתוש גינג'ר טרי מגורד- כפית

מרק כתום – אילנה

לקצוץ-  דלעת ,גזר , בטטה ובצל סגול ולטגן בסיר להוסיף גינג'ר, שום  כתוש וקצת כוסברה. טיבול- מלח, פלפל שחור, כורכום
מתכונים
  • בשרי
  • צמחוני
  • מאפים
  • מרקים
  • קינוחים
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד