משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
לחמניות מתוקות (מאפינס) – מישל אלישע
ראשי » מאפים » לחמניות מתוקות (מאפינס) – מישל אלישע

לחמניות מתוקות (מאפינס) – מישל אלישע

סגור לתגובות על לחמניות מתוקות (מאפינס) – מישל אלישע
2¼כוסות סובין שיבולת שועל
½ כוס אגוזים קצוצים
¼  כוס צימוקים / חמוציות/ תמרים לחים חתוכים קטן
1  שקיק אבקת אפיה
¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון
¼  כוס דבש / מולסה
קורט מלח
1¼ כוסות חלב סויה / מים
2  ביצים או רק החלבונים
2  כפות שמן
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים יחד: סובין, אגוזים, צימוקים, אבקת אפיה, ודבש.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב/מים והשמן.
בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.
אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות(.

« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד