2¼כוסות סובין שיבולת שועל
½ כוס אגוזים קצוצים
¼ כוס צימוקים / חמוציות/ תמרים לחים חתוכים קטן
1 שקיק אבקת אפיה
¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון
¼ כוס דבש / מולסה
קורט מלח
1¼ כוסות חלב סויה / מים
2 ביצים או רק החלבונים
2 כפות שמן
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים יחד: סובין, אגוזים, צימוקים, אבקת אפיה, ודבש.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב/מים והשמן.
בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.
אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות(.