משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
לזניה חלבית – כרמית גל
ראשי » צמחוני » לזניה חלבית – כרמית גל

לזניה חלבית – כרמית גל

סגור לתגובות על לזניה חלבית – כרמית גל
מצרכים:

 

3 קוטג'

 

3 ביצים

 

רסק עגבניות+ רוטב לפסטה של יכין

 

גבינה צהובה מגורדת

 

עלי לזניה

 

אופן ההכנה:

 

לערבב  את הקוטג' עם הביצים לתבל עם מלח ופלפל

 

לשים עלי לזניה בתבנית

 

רוטב עגבניות

 

לפזר גבינה צהובה

 

ושוב פעם עלי לזניה, רוטב עגבניות וגבינה צהובה וכך עוד פעם.

 

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות אחרי רבע שעה לחורר עם מזלג באמצע הלזניה כדי שהנוזלים יתאדו.

 

כשהגבינה שחומה להוציא מהתנור

 

ושיהיה בתאבון!
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד