מרכיבים:
• ראש כרובית גדול
• 1/2 בצל סגול קצוץ
• 3 בצל ירוק קצוץ
• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
• 2 גזרים מגורד
• 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים לבחירתכם – פטרוזיליה כוסברה, בזיליקום ועוד
• תרסיס שמן זית
• מלח ופלפל
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים.
• שמים את הכרובית במעבד המזון וקוצצים עד שמקבלים פתיתי כרובית קטנים.
• מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים אותה עם תרסיס שמן זית.
• מוסיפים למחבת את הפלפלים, הבצל הירוק והסגול והגזרים המגורדים
• מקפיצים כדקה ומוסיפים את הכרובית.
• ממשיכים להקפיץ בערך 8 דקות עד שהכרובית מתרככת.
• מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.
• מגישים חם