משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
משאבי אנוש המכללה האקדמית כנרת
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
  • ראשי
  • על המכללה
    • חזון המכללה
    • כך הכל התחיל…
    • מגזין המכללה
    • שעות קבלה
  • הטבות לעובדים
  • מה חדש ממשאבי אנוש
  • יחידות המכללה
  • צור קשר
כרובית עם ירקות – כרמית גל
ראשי » צמחוני » כרובית עם ירקות – כרמית גל

כרובית עם ירקות – כרמית גל

סגור לתגובות על כרובית עם ירקות – כרמית גל
מרכיבים:

 

• ראש כרובית גדול

 

• 1/2 בצל סגול קצוץ

 

• 3 בצל ירוק קצוץ

 

• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

 

• 2 גזרים מגורד

 

• 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים לבחירתכם – פטרוזיליה כוסברה, בזיליקום ועוד

 

• תרסיס שמן זית

 

• מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

שוטפים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים.
• שמים את הכרובית במעבד המזון וקוצצים עד שמקבלים פתיתי כרובית קטנים.
• מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים אותה עם תרסיס שמן זית.
• מוסיפים למחבת את הפלפלים, הבצל הירוק והסגול והגזרים המגורדים
• מקפיצים כדקה ומוסיפים את הכרובית.
• ממשיכים להקפיץ בערך 8 דקות עד שהכרובית מתרככת.
• מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים.
• מגישים חם
« הקודם
הבא »
סביבת עבודה
  • תיבת דואר
  • כניסה להרמוני
  • הפעלת מערכת נוכחות
  • ספר נהלים
  • אלפון המכללה
  • הנחיות עבודה
  • בקשות שירות-לוגיסטיקה
  • טפסים שימושיים
מידע כללי
  • קישורים שימושיים
  • לוח אירועים וחופשות
  • דרושים סגל מנהלי
  • תקנון הטרדה מינית
  • תקנות אקדמיות
  • תמונות הווי
  • המתכונים שלנו
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
Webtopus בניית אתרים
גלילה לראש העמוד